clip in extensionsWil je een verpletterende indruk maken met prachtig lang en vol haar? Helemaal mogelijk met Clip In Extensions!

Clip In Extensions maken het mogelijk om snel en eenvoudig hairextensions aan te brengen. Clip In Hair extensions kunnen wanneer je maar wilt gedragen worden, maar bij voorkeur niet ‘s nachts.

Omdat het vrij lastig is om online de juiste kleur te kopen, hebben wij de Clip Ins in de hairextensionstudio in ons assortiment opgenomen. Je kunt een afspraak inplannen om de juiste kleur voor je uit te zoeken en de hele set Clip In Extensions in te zetten. Zo kun je direct zien hoe het werkt en hoe ze mooi verdeeld zijn in je haar. Daarbij snijden we de hairextensions in model, zodat je eigen haar en de hairextensions mooi in elkaar overlopen.

De Clip In Extensions set die wij verkopen zijn natuurlijk van 100% echt haar. We hebben de clip ons in diverse kleuren / kleurcombinaties en in 2 lengtes: 45 cm en 55 cm. De set bevat 100 gram haar in 45 cm en 110 gram haar in 55 cm.

Prijzen Clip In Extensions

45 cm 55 cm
Natural Wave 135,00 155,00

Clip In Hairextensions kunnen niet geruild of geretourneerd worden i.v.m. hygiëne.

Hieronder kun je direct een afspraak maken in onze online agenda!