eyelash growthWimperextensions zijn niet meer nodig. Het wimpergroeimiddel van Estee Paris zorgt voor verleidelijk lange wimpers. Dit product herstelt op een verantwoorde wijze de haarwortels van de wimpers en stimuleert de groei van de haartjes. Hierdoor worden de wimpers voller en langer.

Je brengt 1x per dag voor het slapen gaan de Eyelash Growth aan met de applicator (net als eyeliner) en in 6 tot 8 weken zie je dat jouw wimpers lang, vol en sterk geworden zijn. Meerdere keren per dag het product gebruiken of teveel gebruiken zal niet zorgen voor een beter resultaat… less is more!

De werkzame stoffen in Estee Paris Eyelash Growth:

MDN – stimuleert de groei van de wimpers
Hyaluronzuur – zorgt ervoor dat de haartjes er gezonder uitzien
Vitamin B7 – maakt de wimpers sterk en voorkomt het uitvallen van haartjes
Prodew 300 – bestrijdt haaruitval en voegt vocht toe aan de haarwortelzakjes
Hydrolisierte Glykosaminoglykane (GAG) – bestrijdt eveneens haaruitval, maar maakt de haartjes ook elastischer
Overig – zuiver water, natriumchloride, benzalkoniumchloride, citroenzuur, dinatriumfosfaat, cellulose gom.

Estee Paris schrijft zelf over dit product:

Wij zijn absoluut overtuigd van de werking van ons product, de testfases hebben dan ook veel tijd gekost met een uiteindelijk verbluffend resultaat. De testpersonen moesten zelfs hun wimpers korter knippen, zo doeltreffend waren de resultaten en de droom die te mooi zou zijn om waar te zijn werd daadwerkelijk werkelijkheid, geen nepwimpers of wimper extensions die de wimpers alleen schade toe brengen op lange en korte termijn maar echte eigen natuurlijke prachtige lange en volle wimper waren het eindresultaat van Estee Paris Eyelash Growth.Wij zijn compleet overtuigd!

De prijs van Estee Paris wimpergroeimiddel is € 59,95 voor 2,5 ml. Deze hoeveelheid is genoeg voor zeker 3 tot 4 maanden. U kunt dit product kopen in onze Hair & Beauty Webshop.

3 thoughts on “Estee Paris Wimpergroeimiddel

 • 06/01/2021 at 22:21
  Permalink

  Necesita urgentemente un préstamo hipotecario o un gran préstamo de inversión, consulte nuestras listas de todas las ofertas de préstamos.

  Reply
 • 22/02/2021 at 00:16
  Permalink

  Today, with the fast lifestyle that everyone leads, credit cards have a huge demand in the economy. Persons from every field are using the credit card and people who are not using the card have lined up to apply for one. Thanks for sharing your ideas on credit cards. https://impotencemedi.com impotence drugs online

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *