Hairextensionstudio Glamour UHairextensions laten zetten blijft toch een beetje een spannende gebeurtenis. Niet alleen omdat hoe je haar zit (‘als je haar maar goed zit’} voor een groot deel bepaalt hoe je je voelt, maar ook omdat het zetten van hairextensions handwerk is en hair extensions van echt haar een natuurproduct zijn.

Hairextensions zijn ontzettend populair en er is een ruim aanbod in verschillende soorten haar en bevestigingsmethoden voor je extensions.

Hairextensionstudio Glamour U

Natuurlijk ga je voor het meest zekere resultaat. Je kiest een salon die gespecialiseerd is in het zetten van hairextensions. Bij Glamour U zetten we maandelijks duizenden extensions… je begrijpt dat we dan alleen kunnen werken met extensions van goede, constante kwaliteit en dat we veel ervaring hebben met het plaatsen van de extensions.

Kwaliteit geeft zekerheid: of je tevreden bent hangt voor een groot deel af van de hairextensions waar je voor kiest, hoe ze geplaatst worden, hoe je ze zelf verzorgt, of je ze er op tijd uit laat halen en hoe ze verwijderd worden.