Ga je op vakantie naar een zonnig oord? Dan komt het wel goed met je bruine huidje. Je smeert je natuurlijk goed in om te zorgen dat je niet verbrandt en om te zorgen dat je huid zacht en soepel blijft. Maar hoe zit het met je haar en je hairextensions?

Natuurlijk zijn onze hairextensions van echt haar en kun je ze net zo behandelen als je eigen haar, maar misschien vind je het fijn om een paar tips te krijgen om voorbereid te zijn op zee, zee, zout en water.

Je kunt zorgen dat je haar en je hair extensions mooi blijven in de zomer. Hydrateren is het keyword! Het belangrijkste voor je hairextensions is dat de vochtbalans goed blijft. Net als bij je huid zorg je dat je extensions niet uitdrogen en bescherm je ze tegen uv stralen, zodat ze zacht en soepel blijven. Om dit makkelijk te maken kun je een leave in conditioner gebruiken. Iedere als je haar nat is geweest kun je een beetje in je vochtige haar sprayen.  Je haar en de hairextensions blijven dan lekker zacht en goed doorkambaar.

Als na al het zonnebaden je haar toch een beetje droog aanvoelt en er pluizig en dof uitziet, kun je het een oppepper geven met een masker of de Coyon Soft Lotion. Deze Hair body Liquid herstelt de haarstructuur onmiddellijk.

Probeer in de zomer zo min mogelijk producten met alcohol te gebruiken (in je haar J). Alcohol droogt je haar en de extensions uit, dit zit vooral in haarlak, mousse en beachlook spray.

En verder… geniet van de zomer!