Natuurlijk hebben we ook dit jaar voor alle klanten weer een cadeautje voor de feestdagen. Vanaf volgende week krijgt iedere klant die hairextensions laat plaatsen een fles Pure René Lime Blossom Hairspray t.w.v. € 27,85 cadeau.

Pure René HairsprayOver Pure René

De Pure René Hairspray komt uit de lijn van 16 haarverzorgingsproducten van Pure René. Al deze producten zijn organisch. Dit betekent dat er natuurlijke ingrediënten zijn gebruikt, afkomstig van planten, bloemen, zaden en noten. Het uitgangspunt is van de Pure René producten is h zonder het gebruik van schadelijke stoffen. De producten zijn vrij van SLS, parabenen en siliconen. In de alle producten wordt gebruik gemaakt van aromatherapie voor de geurbeleving.

Deze Pure René Lime Blossom Hairspray geeft een langdurige fixatie voor haar dat de hele dag in model blijft. Uw haar wordt beschermd tegen UV-straling. Deze finishing hairspray is verrijkt met vitamine E en bevat organisch limoenbloesem extract en pure essentiële oliën van groene munt, pepermunt, kruidnagel en sandelhout. De inhoud van de fles is 300 ml.

 

Maak snel nog een afspraak voor de feestdagen en vier kerst met een schitterende bos haar dat in model gehouden wordt door deze fijne haarlak!