HairTalk Tape Extensions foto + sloganVind je het ook zo moeilijk om je haar te laten groeien? Heb je je haar laten knippen en mIs je je lange haren?
Natuurlijk weten we allemaal dat je gduld nodig hebt om je haar te laten groeien. Natuurlijke haren groeien ongeveer een centimeter per maand en dus slechts 12 cm per jaar. En dn zijn er ook nog zaken als stress en droge of gespleten punten… allemaal zaken die het groeiproces vertragen of ondermijnen. Stress is een veelvoorkomende oorzaak van haaruitval en door het afbreken van droge of gespleten punten verlies je ook centimeters van je haar. Zo schiet je natuurlijk niet op!

Hairextensionstudio Glamour U kan je helpen je haar te laten groeien! Tape Extensions zijn een goede optie voor het kweken van langer haar. De manier van bevestigen van de tape extensions en de milde, makkelijke manier waarop ze weer verwijderd of opnieuw geplaatst kunnen worden maakt dat je eigen haar beschermd is tussen de haren van de hairextensions. En omdat hairextensions best een investering zijn (heel fijn is dat tape extensions te herplaatsen zijn), zal je geneigd zijn voorzichtiger te zijn met je haar en er meer zorg aan te besteden.

Wil je meer weten over tape extensions en de mogelijkheden voor jouw haar? Maak snel een advies afspraak: 06 – 29 249 549.

Lees meer over tape extensions: http://ow.ly/Rq7cr