Wie houdt er niet van de zomer? Niet alleen omdat het temperatuur goed is en alles buiten groen is, maar ook omdat we een mooi bruin kleurtje krijgen van de zon. Natuurlijk is het in de winter ook mogelijk om bruin te blijven, maar met alle berichten over hoe slecht de UV straling van zonnebanklampen en de zon is, probeer je toch voorzichtig te zijn.

Wat is het fijn om Yucee Instant Spray Tan te hebben! Gewoon thuis binnen enkele minuten bruin worden. Een spuitbus met bruinspray die heel fijn vernevelt en snel en vlekkeloos droogt. En nooit het risico op te bruin of oranje… het werkt direct op je eigen pigment en kleurt je zoals de zon of zonnebank ook zou doen. En als je de kleur iets intenser wilt kun je gewoon nog eens sprayen.

Als je ook een makkelijke en gezondere weg zoekt om bruin te worden, dan is Yucee Spray Tan jouw product. De self tanning spray is makkelijk aan te brengen en geeft een gelijkmatige, vlekkeloze dekking. De spuitbus sprayt ook op zijn kop… dit maakt het super easy om jezelf te sprayen binnen enkele minuten en hoef je niet
meer naar een speciale studio. Yucee spraytan is geschikt voor alle huidtypen en kan zo vaak gebruikt worden als je wilt. Het is een milieuvriendelijk, veilig product zonder alcohol, dat voldoet aan de nieuwste EU-regelgeving.

Je vernevelt de spray over je huid op een afstand van 30 cm. Let wel op dat door de nevel de bovenkant van je voeten niet te bruin wordt  en ook dat je niet in de nevel die op de Yucee zelfbruiningssprayvloer is gevallen staat, want dan heb je bruine voetzolen J.

Heel makkelijk kun je – als je je hele lichaam bruin wilt – een handschoen gebruiken. Bij Glamour U krijg je deze gratis bij een spuitbus Yucee Spray Tan. Een spuitbus Yucee Spray Tan gaat lang mee… zeker 60x je gezicht en decolleté sprayen met één spuitbus.